Informació activitats extra-escolars i menjador dos últimes setmanes de curs

Benvolguts pares,

Per la present els volem comunicar que les ÚNIQUES ACTIVITATS que seguiran en actiu a partir del dilluns 9 de Juny, seran les següents : guarderia matí i servei de menjador.

En quan al servei de menjador, cal fer-vos saber que:

  • A partir del 9 de Juny l’horari escolar serà de 9:00h a 13:00h.
  • La recollida dels nens/es a migdia serà de 13:00h a 13:15h. Només els de l’escola de la Plaça Generalitat. (es prega puntualitat).
  • En el cas dels alumnes que es quedin a menjador l’horari de sortida s’allarga fins a les 15:30h (es prega puntualitat).
  • Pels nens/es que en aquest nou horari ja no voleu que es quedin al menjador ho haureu de notificar a la bústia d’Alessa en un paper un posi el nom de l’alumne, el curs i notificant que ja no tornarà més al menjador durant el curs. 
  • Tots els alumnes que es quedin a menjador els hauran de venir a buscar a l’escola de la plaça Generalitat (perquè l’altra escola romandrà tancada en aquesta hora)
  • Cal comunicar també, que tots els pares que vulguin que els seus fills/es tornin sols a casa després del menjador durant el mes de Juny, caldrà que firmin l’autorització que us repartiran des de l’escola, aquesta s’ha de retornar a la tutora abans del divendres dia 6 de juny)
  • Desitgem donar les gràcies a la nostra cuinera Concepció i  monitor/es Maite i Ramona per la bona feina feta i el bon tracte que tenen amb els nostres nens/es.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s