Informació pels inscrits a la Cursa de la Gorra de Balaguer

Com ja sabeu, diumenge que ve, 17 d’Abril, ens espera una jornada festiva a Balaguer per gaudir en familia en ocasió de la 1a Cursa de la Gorra de Balaguer.

Per tots aquells que us heu inscrit i heu comprat la gorra per aquesta bona causa col·laborant amb la lluita contra el càncer infantil, us volem donar algunes indicacions per diumenge que ve i per recollir també les inscripcions i dorsals.

  • Podeu passar a recollir els dorsals de la Cursa/Caminada per secretaria de l’escola en el mateix horari que es feia la venda en dies anteriors. És a dir, Dilluns i Dimecres de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 17:00.
  • Si algú no pugués anar a recollir-ho en aquest horari i tampoc li pot recollir ningú més, llavors poseu-vos en contacte amb algún membre de l’AMPA i mirarem de que us ho puguem fer arribar abans de Diumenge.
  • Ja no queden places lliures per al dinar de germanor a Balaguer.
  • El dia de la cursa/caminada (Diumenge que ve dia 17), us volem donar l’oportunitat de que tothom inscrit a través de l’Escola pugueu anar tots junts a la caminada. Per això us proposem quedar a l’Estació d’Autobusos de Balaguer (veure mapa més avall), a les 9:45 h. (les curses i caminada comencen a les 10:00 h).
  • Per als que estigueu apuntats també al dinar de germanor a Balaguer, els apuntats des de l’Escola estareu tots junts en una taula a nom del Palau d’Anglesola.

Aquí us deixem un mapa on podeu veure el lloc on hem quedat (Estació d’Autobusos, punt A) i el lloc d’Inici de la cursa (al riu, punt B).

Ens veiem tots a Balaguer el Diumenge!!!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s