Informació d’activitats extraescolars i menjador per les últimes setmanes de curs.

Us comuniquem que totes les activitats extraescolars finalitzaran el 31 de maig. L’1 i el 4 de juny s’oferirà l’acollida de matí i la permanència de migdia i de tarda. Les ÚNIQUES ACTIVITATS que es duran a terme a partir del dimarts 5 de juny són l’acollida de matí i el servei de menjador.

Us recordem, doncs, que a partir del 5 de juny:

  • L’horari escolar serà de 9.00h a 13.00 hores.
  • La recollida dels nens a migdia, si utilitzeu el servei de permanència, serà a les 13.15 hores (es prega puntualitat).
  • En el cas dels alumnes que es quedin a menjador, l’horari de sortida s’allarga fins a les 15.00 hores (es prega puntualitat).
  • Pel que fa als nens i nenes habituals que en aquest nou horari ja no es quedin al menjador, cal que ho notifiqueu a la bústia d’Alessa en un paper on consti el nom de l’alumne, el curs i hi indiqueu ja no tornarà més al menjador durant el curs.
  • S’haurà de venir a buscar als alumnes que es quedin a menjador a l’escola de la plaça de la Generalitat (perquè l’altra escola romandrà tancada en aquesta hora).
  • Tots els pares que vulguin que els seus fills o filles tornin sols a casa després del menjador, han de signar aquesta autorització i han de retornar-la a la tutora abans del juny.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s